Автор: pavel
Публикувано на: 08.04.2011 13:15:35

Рейтинг:

Anderson

Ако направим класация за най-активна тунинг компания за последните 12 месеца, то със сигурност в челната тройка ще влезнат немците от Anderson Germany, които тази седмица освен с доработката си на Aston Martin DBS, ни запознават и със своя проект за Ferrari 458 Italia.

Едва ли ще се учудите като разберете, че Anderson Germany са избрали черен цвят за екстериора и интериора на автомобила, като в него не са единствено спирачните апарати и кантовете на стелките в интериора, които са жълти.

Машината е получила наименованието Ferrari 458 Italia Black Carbon Edition, което идва от цвета на колата и наличието на някои елементи, изработени от композитния материал. Автомобилът е получил също нови 21-инчови джанти, странични въздушни отвори и дифузер в задната броня. При оформлението в интериора пък са комбинирани кожа, алкантара и карбонови елементи.

Anderson Germany не са подминали и 4.5-литровия, V8 двигател на Ferrari 458 Italia, чиято мощност е нараснала от 570 на 623к.с., посредством нова изпускателна система и препрограмиран софтуер за управление.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg