Автор: vladi
Публикувано на: 16.09.2011 09:05:45

Рейтинг:

Anderson

Добилата голяма популярност през последните няколко години тунинг компания Anderson Germany представи нова спортна програма за Porsche Panamera Turbo, с която мощността на автомобила нараства до 585к.с.

Увеличението на производителността на 4.8-литровия V8 би-турбо двигател е с 85к.с., като то е постигнато чрез монтиране на нова изпускателна система и препрограмиране на блока за управление на агрегата.

От Anderson Germany не разкриват до какво подобрение на динамиката е довела перформанс програмата, но тя със сигурност е имала ефект, тъй като в противен случай монтирането на ново регулируемо окачване, което може да намалява клиренса с 40мм., би било излишно.

Немските тунинг специалисти са екипирали Porsche Panamera Turbo с нови 22-инчови джанти и бодикит, състоящ се от модифицирани брони и карбонови преден капак, заден капак и спойлер.

Интериорът на доработения автомобил има изключително спортно излъчване, благодарение най-вече на комбинацията от карбонова кожа и карбонови декорации, допълнени от облечени в алкантара елементи и червени шевове.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg