Автор: admin
Публикувано на: 16.08.2010 23:58:22

Рейтинг:

Anderson
Немската тунинг компания Anderson Germany определено има слабост към италианските суперавтомобили. След като наскоро представи своята доработка на Lamborghini Gallardo Balboni, сега тя показа и спортния си пакет за Ferrari California.

Специалистите са препрограмирали блока за управление на 4.3-литровия V8 двигател и са монтирали нова изпускателна система от неръждаема стомана, която има три режима на звук, настройващи се дистанционно. Крайният резултат е увеличение на мощността от 460 на 515к.с.

Пакетът на Anderson Germany включва също електронно контролируеми амортисьори. Те могат както да намалят клиренса с 35мм., така и да го повишат с 40мм., като второто е изключително полезно при преминаване през неравности или при паркиране.

Джантите пък са заменени от олекотени, с размер 21 инча отпред и 22 отзад, чиито спици са изработени изцяло от карбон. От същия материал е и новият външен бодикит, състоящ се от преден спойлер, странични прагове и въздушни отвори, дифузер, елемент над задната броня и спойлер на багажника.

Интериорът на тунингованото Ferrari California може да се похвали с изключително стилна кожена тапицерия, съчетана с множество карбонови елементи по таблото, централната конзола, вратите и волана.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg