Автор: vladi
Публикувано на: 06.01.2011 22:55:34

Рейтинг:

Anderson

Първата спортна програма, която немското тунинг ателие Anderson Germany представя през новата 2011-та година е предназначена за върховата модификация на Audi Q7, позната ни като V12 TDI.

С нея мощността на двигателя нараства от 500 на 550к.с., което е постигнато чрез модифициран блок за управление и спортен въздушен филтър. Не се съобщава обаче дали настъпва повишение на максималния въртящ момент, но ви припомняме, че неговата стойност при серийния модел е 1 000Нм.

Външният вид на автомобила е получил карбонов пакет, състоящ се от радиаторна решетка, капаци на страничните огледала, релси на покрива и вграден в задната броня дифузер. Налице са също нови накрайници на изпускателната система и 22-инчови джанти. За повишаване на сигурността и стабилността пък са монтирани по-мощна спирачна система и електронен модул за намаляване на клиренса.

Интериорът на Audi Q7 V12 TDI е цялостно претапициран. За неговото оформление са използвани бяла кожа и черна алкантара, която е обшита с бял конец. Освен това, автомобилът, които виждате на снимките е оборудван и със специално детско столче, тъй като така е поръчал неговият собственик, а осветлението е омекотено с LED светлини.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg