Автор: vladi
Публикувано на: 10.01.2011 12:13:24

Рейтинг:

Американският

Автомобилното изложение в Детройт, което е отворено за журналисти от днес, става арена за дебюта на новия средноразмерен седан на Volkswagen, който ще се продава в САЩ от август тази година.

Автомобилът е получил познатото ни име Passat, но се различава от европейския си брат най-вече по своите габарити, въпреки че е разработен на негова база. Той е най-големият представител на компанията, който е създаван някога с това име

Габаритите на американския Volkswagen Passat са 4 868мм. дължина и 1835мм. широчина, височината е останала без промяна, а разстоянието между двете оси е 2 803мм. В следствие на по-големите размери е нараснало и вътрешното пространство, благодарение на което има повече място за пътниците и техния багаж.

От компанията споделят, че при създаването на модела са използвали технологии, познати ни в Европа, но са заложили на дизайн, който се харесва в САЩ, което е съвсем нормално. Очакванията са цената на автомобила да започва от около 20 000 щатски долара, но това не е потвърдено официално.

Американският Passat ще е наличен с три нива на оборудване, които са обозначени с инициалите S, SE и SEL. При всички са включени серийно ESP, ABS, система за подпомагане потеглянето под наклон, система за следене налягането в гумите, климатик и 6 въздушни възглавници.

Автомобилът ще се предлага с три двигателя. Дизеловият е с мощност 140к.с., а базовият бензинов доставя 170к.с. Топ модификацията ще разчита на шестцилиндров VR6, генериращ 280к.с., който е комбиниран с роботизирана DSG трансмисия.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg