Автор: admin
Публикувано на: 13.06.2010 23:12:29

Рейтинг:

Американец
Колегите от Jalopnik са се натъкнали на един изключително интересен случай в САЩ, който би вдъхновил хората с буйна кръв да извършат същото, като мъжа на снимката, но по-консервативните вероятно ще го определят за най-голямата глупост.

През 2006г. Ричард Джордан бил напуснат от своята съпруга и решил да преодолее мъката по възможно най-странния начин. Той продал абсолютно всичкото си имущество и ценности, за да си купи Lamborghini Gallardo и да се отправи с него на обиколка из страната.

Яко нали! Но нататък става още по-интересно!

За четири години пътуване, Ричард изминал със суперавтомобила цели 92 000 мили (148 000км.), като е изхарчил 25 000 щатски долара за гориво и е получил 53 глоби за превишена скорост, но в крайна сметка тази кола не е създадена, за да се спазват с нея ограниченията. През цялото време обаче автомобилът не е получил и една драскотина.

Всичко щяло да бъде много хубаво, но когато купувал автомобила Ричард имал само половината от необходимата за сума, а другата половина му била отпусната с банков заем. Доста дълго ентусиастът отлагал плащанията на вноските, но в един момент стойността на автомобила станала по-ниска от неговия дълг и сега той го продава.

Недейте да съжалявате Ричард Джордан, защото той е прекарал най-страхотните 4 години в своя живот, а в момента има собствен магазин за мотоциклети. Може би ти ще си следващият Ричард Джордан!

Американец продал всичко за пътешествие с Lamborghini Gallardo
Читателски коментари

Анонимен 2010-10-25 12:08:50 0 отговори

Анонимен

Браво на момчето, наистина на повечето от нас не би ни стискало да го направим. Такива хора, като него, постигат много повече, защото не са се вкопчили в трохите, които имат.

Анонимен 2010-06-14 14:36:53 0 отговори

Анонимен

Егати пича. на мен не би ми стискало да го направя.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg