Автор: vladi
Публикувано на: 28.10.2011 11:13:18

Рейтинг:

Американец

В САЩ беше поставен поредният рекорд за изминато разстояние с един автомобил, който въпреки че няма да бъде вписан в Книгата за рекорди Гинес, заслужава адмирации.

Става въпрос за изминати 1 000 000 мили с произведена в края на 80-те години Honda Accord, които се равняват на около 1 600 000 километра. Постижението е направено от американец, чието име е Джо, закупил колата през 1990г. при навъртени 74 000 мили с нея.

Джо се грижел за своята Honda Accord по най-добрия начин, което му позволило да изминава годишно с нея средно по 62 500 мили, но непременно трябва да се отдаде заслуженото и на самия японски автомобил.

По-интересното обаче е, че колата все още се задвижва от оригиналния двигател, като до момента са подменяни много малко части по нея, по-значимите от които са воланът, коланите и горивната помпа, която се развалила чак на 741 000 мили.

Когато Джо минал със своята вярна машина 1 000 000 мили, от Honda решили да му направят изненада, като му подарили чисто нов Accord. Това обаче не накарало американеца да забрави стара кола и в момента той кара и двете.


Американец измина 1 милион мили с Honda Accord
Американец измина 1 милион мили с Honda Accord
Американец измина 1 милион мили с Honda Accord
Американец измина 1 милион мили с Honda Accord
Тагове: Honda, Honda Accord
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg