Автор: admin
Публикувано на: 29.07.2009 00:29:44

Рейтинг:

Alfa

През есента Alfa Romeo ще въведе специална версия на модела Brera, от която ще бъдат произведени само 900 екземпляра. Автомобилът ще се предлага на пазарите в Европа, Япония и дори Австралия, като цената му на Стария континент ще започва от 32 200 евро.

Alfa Romeo Brera Italia Independent ще е налична единствено в титаниево-сив цвят на купето, комбиниран с уникални 18-инчови джанти. Други особености на специалната версия са червените дебеломери на спирачките и четирите накрайника на изпускателната система, изработени от неръждаема стомана.

Интериорът на автомобила е получил спортни кожени седалки, с метална табела с надпис Brera Italia Independent, а декорациите по волана и централната конзола са заменени с карбонови. В серийното оборудване пък са включени сателитна навигация и аудио система Bose.

Клиентите ще могат да избират между 2.2-литровия JTS двигател, с мощност 185к.с., и генериращият 260к.с. 3.2 V6 агрегат, като скоростната кутия е съответно шестстепенна механична Selespeed и шестстепенна автоматична Q-Tronic. При по-мощната модификация задвижването е към четирите колела.


Alfa Romeo Brera Italia Independent
Alfa Romeo Brera Italia Independent
Тагове: Alfa Romeo, Alfa Romeo Brera
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg