Автор: admin
Публикувано на: 23.07.2009 11:19:50

Рейтинг:

Acura

През есента на тази година Acura ще пусне на северноамериканския пазар новия си кросоувър ZDX, чиято концепция беше представена преди няколко месеца на изложението в Ню Йорк. Серийната версия на автомобила не се различава много от концепцията, като са запазени дизайнерските линии, прозрачният покрив и издутите калници.

Acura ZDX ще се предлага единствено с 3.7-литров V6 двигател, чиято мощност е 300к.с., а максималният му въртящ момент достига 366Нм., като той е комбиниран с шестстепенна автоматична трансмисия, с възможност за смяна на предавките от волана.

Новият кросоувър е получил системата за задвижване към четирите колела Super Handling All-Wheel-Drive (SH-AWD), която е разработка на Acura, а в стандартното му оборудване влизат 19-инчови джанти, кожен салон, CD-плеър, Bluetooth, USB порт и връзка с iPod.

Все още не е известно каква ще е цената на Acura ZDX, но е ясно, че тя ще се предлага с три нива на оборудване - стандартно, ZDX Technology Package и ZDX Advance Package, като последните две включват сателитни навигации, камера за обратно виждане и адаптиращ се круиз контрол.


Галерия Acura ZDX
Acura показа серийната версия на ZDX
Acura показа серийната версия на ZDX
Acura показа серийната версия на ZDX
Тагове: Acura, Acura ZDX
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg