Автор: admin
Публикувано на: 24.11.2009 13:19:21

Рейтинг:

АВТ
АВТ Sportsline отдавна пуснаха спортната си програма за Volkswagen Golf 6, през лятото показаха и специален тунинг за модификацията Golf GTI, а сега представят доработка и на другата гореща версия на модела - Golf GTD.

Автомобилът е получил абсолютно същият външен вид, като този на  АВТ Golf GTI, който е постигнат чрез стилен бодикит, четири накрайника на изпускателната система, вградени в задната броня, и сиво-черно-червени джанти, чиито размер може да е 18 или 19 инча.

Двулитровият двигател на Golf GTD, който стандартно е с мощност 70к.с. и максимален въртящ момент 350Нм., е получил допълнителни 20к.с. и 40Нм., позволяващи на тунингования автомобил да ускорява от 0-100км/ч. за 7.1сек. и да развива 230км/ч. За сравнение при серийния модел тези показатели са 8.1сек. и 222км/ч.

За да гарантират стабилността на доработения Volkswagen Golf GTD, инженерите на АВТ Sportsline са го оборудвали с ново спортно окачване, смъкнало го към пътя с 30мм. Изпускателната система също е заменена с нова, издаваща по-зловещ звук.

Галерия ABT Golf VI GTI
АВТ с тунинг програма за Golf GTD
АВТ с тунинг програма за Golf GTD
АВТ с тунинг програма за Golf GTD
АВТ с тунинг програма за Golf GTD
АВТ с тунинг програма за Golf GTD
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg