Автор: pavel
Публикувано на: 12.09.2011 23:46:24

Рейтинг:

AC

Щатният тунер на BMW - AC Schnitzer, нямаше как да не създаде спортна програма за горещото 1-Series M Coupe, но явно от ателието са решили да разкрият проекта си на изложението във Франкфурт.

Пакетът е наречен ACS1 Sport и включва множество козметични промени и механични подобрения, позволяващи на баварската единица да ускорява от 0-100км/ч. за 4.7сек. и да развива цели 300км/ч.

Въпросната динамика е станала възможна благодарение на увеличаване мощността на 3.0-литровия агрегат от 340 на 400к.с., която от своя страна е постигната чрез препрограмирано ECU и нова изпускателна система.

За да гарантират стабилността на автомобила и сигурността на водача и пътниците, инженерите на AC Schnitzer са го оборудвали с по-твърдо окачване, регулируеми амортисьори и по-мощни спирачни механизми.

Козметичните промени по тунингованото BMW 1-Series M Coupe се състоят в наличието на карбонов пакет, включващ предна устна, допълнителни въздушни отвори върху капака на двигателя, нов дифузер и спойлери на задния капак и покрива.

Външната визия на AC Schnitzer ACS1 Sport се допълва от джанти с размери от 19 до 21 инча, както и от ексклузивния цвят на каросерията Valencia Orange, а в интериора са налице спортни седалки, волан и скоростен лост, алуминиеви педали, стелки с логото на AC Schnitzer и още няколко козметични допълнения.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg