Автор: admin
Публикувано на: 28.06.2010 23:44:38

Рейтинг:

ABT
Вероятно не е изненада за никого, че първата тунинг компания, която излиза със спортна програма за новото Audi A8, е тясно специализираната в доработката на автомобили от VW Group ABT Sportsline.

Пакетът AS8 включва семпъл бодикит, състоящ се от преден спойлер, странични прагове, спойлер на багажника и задна броня, в която са вградени новите четири накрайника на изпускателната система.

Външният вид на автомобила се допълва от 20-инчови джанти ABT CR, като те могат да бъдат заменени със същия модел, но с големина 21 инча, а за по-ексцентричните клиенти се предлага обличане на купето с матово черно фолио.

По отношение на двигателите, за момента от ABT Sportsline са готови със силов тунинг само за 4,2-литровия V8 TDI, при който мощността е увеличена от 350 на 385к.с., а максималният въртящ момент е нaраснал от 800 на 880Нм.

Тунингованото Audi A8 4.2 TDI ускорява от 0-100км/ч. за 5.3сек., а специалистите от ABT са премахнали ограничителя за максимална скорост, което позволява тя да достига 280км/ч. За сравнение, при серийния модел тези два показателя са съответно 5.5сек. и 250км/ч.

Галерия ABT Audi AS8
ABT първи тунинговаха новото Audi A8
ABT първи тунинговаха новото Audi A8
ABT първи тунинговаха новото Audi A8
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg