Автор: admin
Публикувано на: 24.11.2009 23:59:45

Рейтинг:

9ff
На 28-ми ноември ще стартира тазгодишното тунинг изложение в Есен (Германия), за което от компанията 9ff са подготвили нов свой автомобил, наречен Speed9 и базиран на Porsche 911 (997) Turbo.

Със Speed9, 9ff отдават почит на легендарното Porsche 356 1500S Speedster от 1955г. Немците не ракриват много подробности за своето возило, но става ясно, че е направена сериозна промяна в задната му част, като мекият сгъваем покрив е заменен с твърда плоскост.

Тунингованият автомобил е получил също нов аеродинамичен пакет, състоящ се от предна броня, странични престилки и задна броня, а интериорът му може да се похвали със спортни седалки и волан, както и с облечени в алкантара табло и горна част на вратите.

Инженерите на 9ff са успели да увеличат мощността на стандартния 3.6-литров двигател до 650к.с., като максималният въртящ момент вече достига 890Нм. и е наличен още при 2 850об/мин. За целта те са модернизирали ECU-то и са сменили изпускателната система.

За да гарантират максимална стабилност при увеличената производителност на автомобила, от 9ff са направили доста подобрения по окачването му. Те са оборудвали Speed9 и с по-мощна спирачна система, с 6-бутални дебеломери и 380мм. дискове.

Галерия 9ff Speed9
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg