Автор: admin
Публикувано на: 02.06.2010 00:29:25

Рейтинг:

На 17 юни се навършват точно 40 години от появата на първия Range Rover и като част от честването на юбилея, от Land Rover разпространиха кратък клип на модела, показващ и трите му поколения.

Управляващият директор на Land Rover, Фил Попъм, заяви по този повод, че всички модели на компанията имат уникална история, но най-важното превозно средство, което някога са пускали е Range Rover.

Историята на Range Rover започва през 1970г. с въвеждането на първото поколение на модела, известно сега като Classic. Неговото производство продължава цели 25 години, докато през 1994г. не излиза второто поколение, наречено P38a.

Настоящото трето поколение (L322) се появи през 2001г., а четири години по-късно стартираха продажбите и на Range Rover Sport, който стана най-продаваният модел на Land Rover за 2007г.

На автомобилното изложение в Париж, което ще се проведе през октомври, Land Rover ще добави трети модел под шапката на Range Rover. Това ще е серийната версия на концепцията LRX. Наскоро стана ясно, че тя ще е първият модел на компанията, който ще се предлага и само със задвижване към две колела.

Тагове: Land Rover, Range Rover
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg