Автор: pavel
Публикувано на: 27.04.2011 20:25:00

Рейтинг:

10

Ако смятате, че цената на горивото в България е много висока, то следващата информация ще ви накара да се замислите. Вярно е, че напоследък цените на горивата скочиха до небето, но бензиностанция в немското село Филдерщат направо прекали.

Тъй като по време на великденските празници доставките на бензин в цялата околност на Щутгарт са били преустановени, някои бензиностанции са решили да извлекат максимална полза от това, като гореспоменатата, чийто управител е сложил цена от 9.99 евро за литър.

Въпреки че цената била изписана върху колонките за зареждане, няколко клиенти били неприятно изненадани, когато разбрали сумите, които трябвало да платят на касата. Така например за 21 литра бензин, водач на BMW се е разделил с 209.98 евро, а друг, който заредил 20 литра, се бръкнал с 200 евро.

Съвсем в реда на нещата недоволните клиенти веднага се обадили в полицията и отказали да платят, но се оказало, че първо трябва да платят сметките си, а в последствие да подадат жалби срещу непочтения търговец.

Разбира се, немските власти няма да допуснат всичко да се размине безнаказано, както би се случило в България например, и на собственика на бензиностанцията със сигурност ще му бъде наложена санкция, но каква ще е тя тепърва предстои да се разбере.


10 евро за литър бензин в Германия
Читателски коментари

wallpapers - mybestwallpaper.com 2011-04-28 18:29:30 0 отговори

wallpapers - mybestwallpaper.com

Тоя е бил българин. :D

envirochemie - envirochemie.bg 2011-04-28 18:28:32 0 отговори

envirochemie - envirochemie.bg

И пак ще са по-добре от нас. :)

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg