Автор: admin
Публикувано на: 04.12.2008 23:39:39

Рейтинг:

Toyota

Фейслифтът на Toyota Yaris, чийто продажби в Европа ще стартират в началото на 2009г.,  направи световен дебют на Bologna Motor Show.

Автомобилът е получил няколко незначителни стайлинг промени по външния си вид, като нови брони, радиаторна решетка и форма на светлините. За интериoра са предвидени нови тапицерии и декоративни елементи.

Най-значимата промяна при Toyota Yaris е новият бензинов 1.33-литров VVT-i двигател, който е със значително по-нисък разход на гориво и отделяни вредни емисии, в сравнение с 1.4-литровия на настоящия модел. Мощността на агрегата е 101к.с., а максималният въртящ момент достига 132Нм.

Скоростната кутия на автомобила е нова, шестстепенна механична, но като опция се предлага и полуавтоматична MMT трансмисия. Японците твърдят, че средният разход на гориво с механична скоростна кутия е 5.1л. на 100км. пробег.

Обновият Yaris ще бъде първият автомобил на компанията, който ще може да се поръча с новата старт-стоп система на Toyota. Тя позволчва запалването и изключването на двигателя да става значително по-бързо. 


Галерия Toyota Yaris Facelift
Тагове: Toyota, Toyota Yaris
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg