Автор: admin
Публикувано на: 08.10.2008 23:52:30

Рейтинг:

Ексклузивно

Подразделението на BMW - Individual създаде специална версия на модела 750Li, от която ще бъдат произведени 31 бройки, като всички ще намерят своите собственици през коледния каталог на Неймън Маркъс.

За съжаление, единствено жителите на САЩ ще могат да се възползват от уникалната възможност да се сдобият с ексклузивната версия, тъй като луксозното издание се разпространява само на метния пазар.

С пускането на тази серия, баварската компания ще отбележи 31 години от появата на първата 7-ца. Лимитираното BMW ще се предлага с един изключителен подарък – незабравимо пътуване по крайбрежието на цялата френска Ривиера.

По модела не са направени никакви механични промени. Това, което го различава от стандартната версия е, че всички бройки ще бъдат в черен цвят и ще са оборудвани с множество екстри. Цената на автомобила ще е 160 000 щатски долара.

Собствениците ще получат лимитираните си возила през април 2009г. в комплекса BMW Welt в Мюнхен, след което всички заедно ще карат в посока Монако, Ница и Кан. От Ривиерата автомобилите ще бъдат транспортирани до САЩ. 


Ексклузивно BMW 7-ма серия ще се продава през коледен каталог
Ексклузивно BMW 7-ма серия ще се продава през коледен каталог
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg