Автор: admin
Публикувано на: 12.08.2008 16:38:20

Рейтинг:

Audi

Заедно с A6 Facelift, Audi показа и най-мощната версия на модела - RS6. Официалното представяне и на двата автомобила е предвидено за изложението в Париж, което ще се проведе от 4 до 19 октомври.

RS6 Facelift се задвижва от 5.0-литров V10 двигател, с мощност 580 к.с. и максимален въртящ момент 650Nm. С него возилото ускорява от 0-100км/ч. за 4.5сек. и може да развие максимална скорост от 280км/ч.

Обновеното Audi RS6 е с постоянно задвижване на четирите колела и шестстепенна автоматична скоростна кутия, като има възможност предавките да се сменят и ръчно от волана.

Както A6 Facelift, така и RS6 е получил нови брони, капаци и LED светлини, но при тази модификация арките на калниците са уголемени и са добавени дифузер и спойлер на задницата. Джантите са 19-цолови, а спирачните са с 420мм. дискове отпред и 356мм. отзад. 

Интериорът на автомобила е с кожен салон в комбинация с алуминиеви и карбонови елементи, а воланът е в традиционната за моделите RS пречупена форма с три спици. В серийното оборудване са включении всички системи за сигурност на Audi, както и новата мултимедийна система MMI.

Продажбите на Audi RS6 ще стартират заедно с тези на A6 Facelift, непосредствено след автосалона в Париж. Цената на мощното возило ще започва от 105 550 евро.

 


Галерия Audi RS6 Facelift
Тагове: Audi, Audi A6, Audi RS6
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg