Автор: admin
Публикувано на: 28.03.2008 14:01:08

Рейтинг:

Mercedes

Този месец Mercedes-Benz показа обновените M-Class и B-Class, а вчера от немската компания разкриха и фейслифта на най-малкия модел в продуктовата си гама – A-Class, чиито продажби ще стартират през есента.

Промените по външния вид на автомобила включват нови светлини и обновени престилки, а интериорът е оборудван с по-качествени тапицерии на седалките и вратите. При версията Classic джантите са 15-цолови, а при Elegance и Avantgarde - 16-цолови.

Наборът от двигатели за модела остава същият както и до сега, но разходът им на гориво е намален средно с 0.8 литра на 100км. Модификациите A150 и A170 ще се предлагат със системата за икономия на гориво Stop-Start.

Mercedes-Benz са интегрирали и няколко нововъведения свързани с безопасността. При шофиране със скорост над 50км/ч. и рязко натискане на спирачките задните светлини започват да мигат учестено, а ако скоростта е над 70км/ч. се включват и аварийните светлини. Подобрена е и системата за стабилност ESP, която вече е с вграден асистент за потегляне по наклон. 


Галерия Mercedes A Class Facelift
Тагове: Mercedes, Mercedes A-Class
Читателски коментари

MBForever 2008-10-15 17:03:49 0 отговори

MBForever

Mercedes A-Class е много добър градски автомобил. Единственият недостиг е високата му цена.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg