Автор: admin
Публикувано на: 01.09.2009 11:59:02

Рейтинг:

Renault

От Renault разпространиха снимки и информация за изцяло новия си модел Fluence, чието производство ще стартира през ноември в Турция. Основните целеви пазари на луксозния седан ще са Източна Европа и Русия.

Renault Fluence има идентичен интериор с този на новия Megane, но външните габаритите на автомобила са по-големи. Дължината му е 4 620мм., широчината – 1 809мм., височината – 1 479мм., а междуосието - 2 702мм.

Двигателите, с които ще се предлага Fluence са същите като при Megane. Това са двете версии на дизеловия 1.5 dCi, които са с мощности 90 и 110к.с., както и бензиновите 1.6 (110к.с.) и 2.0 (140к.с.). През 2011-та година е предвидено да бъде въведена и изцяло електрическа модификация.

В стандартното оборудване на автомобила са включени множество системи за сигурност, между които круз контрол, антиблокираща система за спирачките и програма за електронна стабилизация.

Възможностите за допълнително оборудване също са големи, като се предлагат висококачествена аудиосистема 3D Sound by Arkamys, навигация Carminat TomTom и др.Галерия Renault Fluence
Тагове: Renault, Renault Fluence
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg