Автор: vladi
Публикувано на: 17.02.2011 09:35:15

Рейтинг:

Novitec

Немската тунинг компания Novitec вече създаде две спортни програми за Ferrari California, но сега е направили цялостна доработка на спортната машина. Автомобилът е наречен Race 606 и ще дебютира на предстоящото изложение в Женева.

Novitec Race 606 може да се похвали с допълнителна предна устна, нови капаци на отворите в страничните калници и модифицирана задна броня с вграден в нея дифузер, като всички тези елементи са изработени от карбон.

Автомобилът е получил също изцяло нова стоманена изпускателна система със спортни  катализатори. Интересното при нея е, че звукът и се настройва от волана, в зависимост от това дали водачът иска той да е по-мек или по-дрезгав.

Стандартният 4.3-литров двигател на Ferrari California е претърпял редица подобрения, довели до увеличение на мощността му от 460 на 606к.с., както става ясно от неговото име - Race 606. Максималният му въртящ момент пък е нараснал от 485 на 603Нм., а крайният резултат е ускорение от 0-100км/ч. за 3.8сек. и максимална скорост от 325км/ч.

Novitec Race 606 е оборудван и с модернизирано окачване, смъкнало автомобила с 35мм. към пътя, но същевременно позволяващо неговата предница да се повдига с 40мм., когато е необходимо преминаване през неравности или паркиране. Тази функция се деактивира чрез бутон или при достигане на скорост от 80км/ч.


Галерия Novitec Rosso Race 606
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg