Автор: admin
Публикувано на: 21.08.2008 00:17:53

Рейтинг:

Mitsubishi

По-рано този месец, Mitsubishi показа първите снимки на новото Pajero Sport, а днес японската компания разпространи още фотоси и подробна техническа информация за модела. Официалният дебют на автомобила ще се състои на изложението в Москва, започващо на 26-ти август, а продажбите му ще стартират малко по-късно.

Новото Pajero Sport ще се предлага на пазарите в Русия, Австралия, Южна Америка, Близкия Изток и някои държави в Азия, но не и в Северна Америка и Западна Европа. На някои от тези пзари моделът е известен с имената Montero Sport и Challenger.

Габаритите на новия SUV са по-големи от тези на предшественика му. Дължината  е  4695мм. (при 4620мм. за стария модел), ширината - 1815мм. (1775мм.), височината  -1800мм. (1730мм), а междуосието е 2800мм. (2725мм).

Двигателите, с които ще се предлага Pajero Sport са три - турбодизеловите 2.5 и 3.2, и бензиновият 3.5 V6. Клиентите могат да избират между 5-степенна механична и 4-степенна автоматична скоростни кутии.

Автомобилът ще бъде наличен във версии с 5 и 7 места. Задвижващата система към четирите колела Super Select 4WD е най-новата разработка на японската компания. Pajero Sport е оборудвано и със заден блокаж на диференциала, помагащ на водача да излиза максимално  лесно от трудни ситуации. 


Mitsubishi Pajero Sport – нови снимки и данни
Mitsubishi Pajero Sport – нови снимки и данни
Mitsubishi Pajero Sport – нови снимки и данни
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg