Автор: admin
Публикувано на: 20.09.2009 23:43:02

Рейтинг:

Mansory

Немският тунер Mansory явно е решил в последно време да залага сериозно на карбона. След като представи модела Chopster, чиито външни панели са изработени от композитния материал, сега той показа и така наречения Cyrus, който може да се похвали със същото.

За база на Mansory Cyrus е използван Aston Martin DB9, но пакетът може да се използва и за DBS. Автомобилът е получил нов аеродинамичен пакет, който заедно с всички останали външни елементи е изработен от карбон, а отзад е монтиран огромен дифузер.

Карбоновият автомобил е оборудван също със спортна изпускателна система, издаваща по-зловещ звук, регулируемо окачване и нови черни джанти, който са с размер 20 инча отпред и 21 инча отзад, и са облечени с гуми Dunlop Sport Maxx.

Дизайнерите на Mansory са обърнали сериозно внимание и на интериора, който е в комбинация между черни и червени елементи, засилващи допълнително екстравагантния вид на автомобила.

Цената на Mansory Cyrus, базиран на Aston Martin DB9 e 380 000 евро, като имайте на предвид, че стандартният автомобил струва 124 000 евро.


Галерия Mansory Cyrus
Читателски коментари

Иво 2009-09-21 19:30:50 0 отговори

Иво

Автомобилите на Mansory са голям кич.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg