Автор: pavel
Публикувано на: 22.08.2011 13:34:45

Рейтинг:

Lexus

Тазгодишното издание на Pebble Beach Concours d'Elegance в Калифорния беше избрано от Lexus за представянето на новото поколение на флагманния модел GS, чийто пазарен дебют ще се състои в началото на следващата година.

Луксозният седан е получил по-агресивни форми, които са вдъхновени от концепцията LF-Gh, представена по-рано тази година на изложението в Ню Йорк. Интериорът на автомобила е оформен в комбинация от първокласна кожа и дървени декорации, а в оборудването са включени мултимедийна система с 12.3-инчов екран, енергоспестяващ климатик и аудиосистема Mark Levinson.

Новият Lexus GS ще е наличен с два бензинови V6 двигателя. Това са 2.5-литров и 3.5-литров VVT-i, като информация има само за втория, чиято мощност е 306к.с. С него автомобилът ускорява от 0-60 мили в час (0-96км/ч.) за 5.7сек. Моделът ще има и хибридна модификация, но за момента липсват данни за нея.

Освен с изцяло променена визия, луксозният седан идва и със силно модифицирана платформа, ревизирано окачване и увеличена следа (40мм. отред и 50мм. отзад). Благодарение на това и редуцираното тегло от 1 721 на 1 685кг., автомобилът предлага още по-голям комфорт и безопасност при пътуване.


Галерия Lexus GS 2013
Тагове: Lexus, Lexus GS
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg