Автор: admin
Публикувано на: 23.11.2010 11:22:56

Рейтинг:

Audi
Със започването на работната седмица, от Audi решиха да ни запознаят с най-новото горещо попълнение в своята продуктова гама, като разпространят множество снимки и подробна информация за него.

Става въпрос за RS3 Sportback, оборудвано с петцилиндровия 2.5-литров TFSI турбодвигател, познат ни от TT RS, който е с мощност 340к.с., а максималният му въртящ момент достига 450Нм.

Агрегатът е комбиниран със седемстепенна роботизирана трансмисия, предаваща задвижването към четирите колела. По данни на немската компания, малкият спортист ускорява от 0-100км/ч. за 4.6сек., а максималната му скорост е ограничена на 250км/ч., като в същото време средният разход на гориво е 9.1л/100км.

В сравнение със стандартния модел, Audi RS3 Sportback се отличава още с агресивен бодикит, състоящ се от нови брони, радиаторна решетка и странични прагове, както и от разширени арки на калниците.

Джантите на автомобила са с размер 19 инча, фаровете са ксенонови, окачването е алуминиево, намалило клиренса с 25мм., а спирачната система е с вентилирани дискове, чиито размери са 370мм. отпред и 310мм. отзад.

Интериорът на RS3 Sportback е оформен напълно в стила на моделите от серията RS, което ще рече със спортни седалки, алуминиеви декорации, D-образен волан и дори хронометър в инструменталния панел, засичащ времето, за което се правят обиколките на писта.

Audi RS3 Sportback ще се появи в шоурумите на немската компанията още в началото на следващата година, като цената му в Германия ще започва от 49 900 евро.

Галерия Audi RS3 Sportback
Тагове: Audi, Audi A3, Audi RS3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg