Автор: admin
Публикувано на: 09.11.2010 21:31:32

Рейтинг:

Audi
Хибридната версия на Audi Q5 ще направи световен дебют на изложението в Лос Анджелис, стартиращо след десетина дни, но от немската компания решиха да ни запознаят с автомобила по-рано.

Audi Q5 Hybrid ще е първият хибриден модел в продуктовата гама на марката, като той не се различава на външен вид от стандартния модел, освен по наличието на нови аеродинамични джанти, които със сигурност са облечени с гуми с ниско съпротивление.

Интериорът на автомобила все още не е разкрит, но една от снимките е на инструменталния панел, който е приспособен да визуализира данните за хибридната система, от чието наличие пък е пострадало багажното отделение, тъй като се е наложило неговият капацитет да бъде намален от 540 на 480л.

Audi Q5 Hybrid разполага с 2.0-литров TFSI двигател с мощност 211к.с. и електромотор, генериращ 44к.с. Тяхната комбинирана мощност обаче е 245к.с., което позволява на автомобила да ускорява от 0-100км/ч. за 7.1сек. и да развива скорост от 222км/ч.

Любопитни подробности, които вече са известни за Q5 Hybrid са, че той може да изминава 3км. изцяло на електричество, както и че модификацията ще се предлага в ексклузивния цвят „Polar Silver”, за да се отличава от стандартния модел, по подобие на BMW X6 ActiveHybrid.


Audi Q5 Hybrid – първи снимки и данни
Audi Q5 Hybrid – първи снимки и данни
Audi Q5 Hybrid – първи снимки и данни
Тагове: Audi, Audi Q5, Audi Q5 Hybrid
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg