Новото BMW 3-Series е най-красивият автомобил за 2011 г.

Новото BMW 3-Series е най-красивият автомобил за 2011 г.

10.02.2012 10:20:27

Новото BMW 3-Series е най-красивият автомобил за 2011г., сочи анкета сред автомобилните фенове в цяла Европа, организирана за 27-ми пореден път от спортния канал Eurosport и Международен автомобилен фестивал. Оценявайки красотата и емоцията от дизайна на колите, BMW 3-Series е определен за автомобилът, който в най-голяма степен отразява перфектната автомобилна естетика.

Още от първата си генерация BMW 3-Series е носител на най-ярките отличителни черти на дизайна и характера на марката. Победата в класацията „Най-красив автомобил за 2011г.” потвърждава статуса и на шестото поколение на модела, като идеалната комбинация между динамика и естетика. Вдъхновена от богатата история на модела, шестата генерация на BMW 3-Series е с внушителна визия, която интерпретира по н

Infiniti EX37 - един модерен кросоувър с „Оld School” интериор

Infiniti EX37 - един модерен кросоувър с „Оld School” интериор

16.01.2012 13:13:56

Студио Vilner ни пренася в друго измерение с къстъм интериор на Infiniti EX37. Родните специалисти са използвани внимателно подбрани висококачествени, скъпи и непопулярни материи.

Седалките, вратите, долната част и козирката на таблото, сенниците и скоростният лост са облечени с анилинова кожа - несравнимо мека и приятна на допир. Материалът е фин и естествен, без химична обработка и багрене. По време на експлоатация кожата получава красива патина, която добавя “Old School” характер на интериора. Шевът е едър и светъл.

Hyundai показа концепцията Hexa Space

Hyundai показа концепцията Hexa Space

16.01.2012 09:39:24

Корейският автомобилопроизводител Hyundai представи за първи път пред публика най-новата си разработка - концепцията за многофункционален автомобил (MPV) Hexa Space. Световната премиера на модела, който революционизира използването на вътрешното пространство, се състоя в рамките на автосалона в Ню Делхи.

Hexa Space, който носи кодовото название HND-7, въплъщава характерния дизайнерски стил на Hyundai “флуидна скулптура“, включително дръзките характерни линии на страничните панели. В интериора на Hexa Space се открояват други елементи на фамилния дизайн като характерната шестоъгълна решетка на Hyundai, използвана при оформлението на седалките.

Opel Mokka - нещо ново и свежо

Opel Mokka - нещо ново и свежо

13.01.2012 18:06:31

Едно ново име и един нов сегмент за Opel: В началото на новата година и два месеца преди световната му премиера на 6 март 2012 година на Автомобилното изложение в Женева, Opel показва първи снимки на своя нов динамичен, субкомпактен SUV модел Mokka.

С новия Mokka, Opel става първият германски производител, който представя модел в бързоразвиващия се субкомпактен SUV сегмент.

Opel Astra и Insignia с най-високите оценки за качество

Opel Astra и Insignia с най-високите оценки за качество

13.01.2012 17:44:06

Opel Astra е автомобилът с най-малко дефекти съгласно резултатите в отчета на DEKRA за 2012 година (“DEKRA Used Car Report 2012”). С индекс 96.9% Opel Astra постигна най-добрия резултат от всички тествани автомобили в категорията “Най-добра индивидуална класация”. Този успех направи Opel победител за трета поредна година. През последните две години два модела на Opel вече станаха победители – Corsa (2010) и Insignia (2011).

Тази година Opel Insignia беше изпреварен с малко от Astra и зае второ място в категорията “Най-добра индивидуална класация”. За сметка на това Insignia получи индекс на повредите 96.0%, който е и най-добрият резултат в средния клас. Конкурен

Mercedes Vito получи самолетен интериор от Vilner

Mercedes Vito получи самолетен интериор от Vilner

02.01.2012 15:46:48

Българското къстъм студио Vilner трансформира стандартния Mercedes Vito 120 CDI в луксозен бус от бизнес клас, подходящ както за дълги пътувания, така и за посрещане на официални гости. Комфортът при пътуването е осигурен от изцяло шумоизолираното купе и използваните висококачествени материали Амарета, Алкантара и Напа.

Вградени са седалки от Mercedes CL с електронно управление, съчетани с махагонови подлакътници и луксозни масички. Специално внимание е обърнато на детайли като огледалото за обратно виждане, което е облечено в Амарета, изработения ергономичен волан, поставените зарядни устройства за мобилни телефони и вградените уреди, отчитащи време, температура и атмосферно налягане.

Mercedes G-Class вече е достоен за Пепеляшка

Mercedes G-Class вече е достоен за Пепеляшка

07.12.2011 10:32:31

“Вълшебницата накарала Пепеляшка да откъсне от градината най-едрата тиква, след което я издълбала, докоснала я с пръчицата си и тиквата изведнъж се превърнала в красива, позлатена каляска с перденца от червено кадифе.”

Как би изглеждала съвременната карета, достойна за днешните принцове и принцеси? Студио Vilner влиза в ролята на Шарл Перо, а величественият Mercedes G-Class отваря вратите си, за да ни разкрие приказния свят на дизайнерското ателие.

Серийното Mini Roadster

Серийното Mini Roadster

03.11.2011 09:58:43

Марката Mini разкри серийната версия на най-новото попълнение в своята продуктова гама - Roadster, чийто дизайн е изцяло в новия стил на компанията. Автомобилът може да се похвали с 13 градуса по-голям наклон на предното стъкло, в сравнение с Mini Cabrio, благодарение на което има по-добри аеродинамични показатели.

Габаритите на Mini Roadster са 3 734мм. дължина, 1 683мм. широчина и 1 390мм. височина, а междуосието е 2 467мм. При отделните модификации има малки разлики, като Cooper Roadster е по-компактен, а John Cooper Works Roadster – по-раздут.

Първи поглед към горещия календар Мис тунинг 2012

Първи поглед към горещия календар Мис тунинг 2012

02.11.2011 10:40:12

Организаторите на конкурса "Мис тунинг" и издатели на едноименния календар разпространиха снимки от фотосесията на тазгодишната победителка Манди Ланге, като част от тях ще красят изданието през 2012-та.

От календара ще бъдат издадени само 1 500 екземпляра, а цената му ще е 25 евро. Всички снимки, които ще са поместени в него, са правени в Хърватия, а на тях е 23-годишната фитнес инструкторка Манди в компанията на тунинговани автомобили.

Mini Clubman JCW превърнат в подвижна дискотека

Mini Clubman JCW превърнат в подвижна дискотека

02.11.2011 10:20:16

Тунинг изложението SEMA в Лас Вегас започна през последните няколко години да привлича интереса и на множество европейски компании от бранша, които желаят да навлязат на пазара от другата страна на океана.

Такава компания е немската Wimmer RS, която заедно с партньорите си от Mac Audio е създала интересна доработка на Mini Clubman JCW, чиято цел е да демонстрира продуктите и на двете марки.

Предишна Следваща
Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg